illy Tassimo Dolce-Gusto Lavazza Blu
Expediem in maxim 24 ORE
produsele din stoc. Livram si sambata.
LIVRAREA E GRATUITA
pentru comenzile de peste 199 lei

Generalitati

 

Acest site este operat de SC Apropo de Ecommerce srl. Peste tot in site, termenii “noi”, "noua" si "al nostru” se refera la SC Apropo de Ecommerce srl. SC Apropo de Ecommerce srl ofera acest site, inclusiv toate informatiile, mijloacele si serviciile disponibile pentru dvs., utilizatorul fiind conditionat de acceptarea tuturor termenelor, conditiilor, politicilor si notitelor declarate aici.

 

Vizitand site-ul nostru si/sau cumparand ceva de la noi, va angajati sa primiti Serviciul nostru si sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii inclusiv acele termene, conditii si politici aditionale mentionate in acest document si/sau disponibile prin accesarea link-urilor. Aceste Termene se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, incluzand fara limitare utilizatorii care sunt vizitatori, vanzatorii, clientii, comerciantii si/sau cei care au contribuit la continut.

 

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si conditii inainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Accesand sau utilizand orice parte a site-ului, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu toate termenele si conditiile acestei intelegeri, atunci nu puteti accesa site-ul si niciun serviciu al nostru. Daca acesti Termeni sunt considerati o oferta, acceptare este implicit limitata la aceste conditii.

 

Orice noi caracteristici sau mijloace care sunt adaugate acestui magazin vor fi de asemenea subiectul acestor termene. Puteti sa revedeti cea mai noua versiune a acestor Termene si conditii oricand in aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a actualiza, schimba sau inlocui orice parte a acestor Termene postand actualizari si/sau schimbari pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic aceasta pagina. Utilizarea continua sau accesarea site-ului dupa postarea unor schimbari reprezinta acceptarea acestor schimbari. 

 

Magazinul nostru este gazduit de Shopify Inc. Acesta ne ofera platforma online e-commerce care ne permite sa va vindem produsele si serviciile.

 

 

Sectiunea 1 - Termenii magazinului online

 

Fiind de acord cu acesti termeni inseamna ca sunteti cel putin de varsta majoratului din statul sau provincia de rezidenta si ca ne-ati imputernicit sa permitem oricaror dependenti minori ai dvs. sa foloseasca acest site.

 

Nu puteti folosi produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat, nu puteti, in numele Serviciului, sa violati vreo lege din jurisdictia dvs. (inclusiv dar fara limita legile privind dreptul de autor).

 

Nu aveti dreptul sa transmiteti niciun vierme, virus sau cod de natura destructiva. 

 

Orice incalcare sau violare a vreuneia din aceste conditii va conduce automat la incheierea serviciilor noastre.

 

 

Sectiunea 2 - Conditii generale

 

Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, oricand.

Intelegeti ca datele dvs. (in afara informatiilor cartii de credit) pot fi transferate necodificate si implica (a) transmiteri catre diverse retele si (b) schimbari pentru a se conforma si adapta cerintelor de conectare a retelelor sau dispozitivelor. Informatiile cuprinse in card sunt intotdeauna codificate pe perioada transferului prin retea.

 

Sunteti de acord sa nu reproduceti, multiplicati, copiati, vindeti, revindeti sau exploatati orice segment al acestui serviciu, sa folositi Serviciul sau sa accesati Serviciul sau orice contact al acestui site prin care el este oferit, fara permisiunea expresa scrisa de noi.

 

Sectiunile folosite in acest acord au fost incluse pentru usurarea intelegerii si nu vor limita sau in vreun alt fel nu vor afecta acesti Termeni.

 

 

Sectiunea 3 - Precizia, completitudinea si actualitatea informatiei

 

Nu suntem responsabili daca informatia pusa la dispozitie in acest site nu este exacta, completa sau la zi. Materialul din acest site este oferit numai spre informare generala si nu trebuie sa se bazeze sau sa fie folosit ca singura baza in luarea deciziilor, fara o consultare prealabila a unor surse de informare mai exacte, mai complete sau mai actualizate. Orice bazare pe materialul acestui site este pe riscul dvs. 

 

Acest site poate sa contina unele informatii istorice. Informatia istorica, in mod necesar, nu este actualizata si este oferita strict spre referinta. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand continutul acestui site, dar nu avem nicio obligatie sa actualizam nicio informatie de pe site-ul nostru. Sunteti de acord ca este obligatia dvs. de a urmari schimbarile din site-ul nostru.

 

 

Sectiunea 4 - Modificari ale serviciului si preturilor

 

Preturile produselor noastre se pot modifica fara notificare. 

 

Ne rezervam dreptul ca oricand sa modificam sau sa intrerupem Serviciul (sau orice parte sau continut al acestuia) fara notificari. Nu vom fi responsabili in fata dvs. sau a oricarui tert pentru orice modificare, schimbare de pret, suspendare sau intrerupere a Serviciului.

 

 

Sectiunea 5 - Produse sau servicii 

 

Anumite produse sau servicii pot fi puse la dispozitie exclusiv online, prin site. Aceste produse sau servicii pot avea cantitati limitate si pot fi returnate sau schimbate numai in conformitate cu Politica de returnare. 

 

Am facut tot posibilul pentru ca sa afisam cat mai corect posibil culorile si imaginile produselor noastre in magazin. Nu putem garanta insa ca monitorul computerului dvs. va afisa exact culorile.

 

Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarea produselor sau serviciilor noastre catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie. Putem sa ne exercitam acest drept de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile oricarui produs sau serviciu pe care-l oferim. Toate descrierile de produse sau preturile produselor pot fi schimbate oricand, fara notificare. Ne rezervam dreptul de a intrerupe, oricand, vanzarea oricarui produs. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu facuta pe acest site este nula acolo unde este interzisa.

 

Nu garantam ca asteptarile Dvs. vor fi satisfacute de calitatea niciunui produs, serviciu, informatie sau alt material obtinut de dvs. sau ca fiecare eroare din Serviciu va fi corectata.

 

 

Sectiunea 6 - Corectitudinea facturarii si informatiilor din cont

 

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o faceti. Putem, la discretia noastra, sa limitam sau sa anulam cantitatile cumparate de o anume persoana, de la o anumita adresa sau pe o anumita comanda. Aceste restrictii pot include comenzi facute de pe acelasi cont al clientului, acelasi card si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa de facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care schimbam sau anulam o comanda putem incerca sa va notificam contactandu-va pe e-mail si/sau adresa de facturare/numarul de telefon pus la dispozitie odata cu emiterea comenzii. Ne rezervam dreptul de al limita sau anula comanda care, dupa parerea noastra, pare a fi facuta de dealeri, revanzatori sau distribuitori.

 

Sunteti de acord sa oferiti informatii corecte, complete si precise referitoare la cont pentru toate comenzile facute la magazinul nostru. Sunteti de acord sa actualizati de indata contul dvs. si alte informatii incluzand adresa Dvs. de e-mail, numarul cardului si data expirarii, astfel incat sa putem completa tranzactia dvs. si sa va contactam la nevoie.

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa revedeti Politica de retur.

 

 

Sectiunea 7 - Facilitati optionale

 

Va putem oferi accesul la facilitati ale tertilor pe care nu le monitorizam si peste care nu avem nici control nici putere de influentare. 

 

Luati la cunostinta si sunteti de acord ca oferim accesul la astfel de facilitati "asa cum sunt" si "cat sunt disponibile", fara garantii, reprezentari sau conditii de orice fel si fara vreo recomandare. Nu vom avea in niciun caz nicio raspundere cu privire la orice s-ar intampla referitor la folosirea facilitatilor optionale ale tertilor.

 

Orice utilizare de catre dvs. a facilitatilor optionale oferite prin acest site este in totalitate pe riscul si alegerea dvs. si trebuie sa va asigurati ca sunteti obisnuiti cu ele si ca sunteti de acord cu termenii si conditiile in care aceste facilitati sunt oferite de furnizorul/furnizorii respectiv/-i.

 

Putem, de asemenea, in viitor, sa oferim noi servicii si/sau facilitati prin site (inclusiv lansarea de noi scule si resurse). Aceste noi facilitati si/sau servicii vor fi de asemenea subiectul acestor Termene.

 

 

Sectiunea 8 - Legaturile cu terte parti

 

Anumite continuturi, produse si servicii disponibile prin Serviciul nostru pot include materiale de la terte parti. Legatura cu terte parti din acest site va poate directiona catre site-uri care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili sa examinam sau evaluam continutul sau precizia si nu garantam si nu avem nicio responsabilitate cu privire la orice materiale sau site-uri ale tertilor. Va rugam sa studiati cu atentie politicile si practicile tertilor si sa va asigurati ca le-ati inteles inainte de a va angaja in orice tranzactie. Reclamatiile, plangerile sau cererile cu privire la produsele tertilor vor trebui adresate acestora.

 

 

Sectiunea 9 - Comentariile utilizatorului, feedback-ul si alte trimiteri

 

Daca, la cererea noastra, trimiteti anumite informatii specifice (de exemplu informatii de inscriere la un concurs) sau, fara o cerere din partea noastra, trimiteti idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, fie prin email, prin posta sau in orice alt mod (numite in mod colectiv “comentarii”), sunteti de acord ca noi putem oricand, fara restrictii, sa editam, copiem, publicam, distribuim, transmite si folosi oriunde orice comentariu pe care ni l-ati trimis. Nu suntem obligati (1) sa pastram confidentialitatea niciunui comentariu, (2) sa platim compensatii pentru niciun comentariu sau (3) sa raspundem oricarui comentariu.

 

Putem, dar nu avem nicio obligatie, sa monitorizam, editam sau mutam continutul pe care il consideram ilegal, ofensiv, periculos, calomnios, defaimator, pornografic, obscen sau care nu este permis sau violeaza vreo proprietate intelectuala sau aceste Termene si conditii.

 

Sunteti de acord ca dvs. prin comentariile dvs. nu incalcati vreun drept al tertilor, inclusiv dreptul de autor, secretul de marca, confidentialitatea, dreptul la persoana sau alte drepturi personale sau de proprietate. In plus, consimtiti sa nu faceti comentarii calomnioase, sau ilegale in vreun alt mod, ce ar putea contine materiale abuzive sau obscene sau care sa contina vreun virus de computer sau vreun alt malware care ar putea in orice fel sa afecteze operarea Serviciului sau orice site care este legat de acesta. Nu puteti folosi o adresa falsa de e-mail, pretinzand ca sunteti altcineva decat dvs. insiva. Sunteti singurii raspunzatori pentru orice comentariu pe care-l faceti si pentru precizia lui. Nu avem nicio responsabilitate si nu ne asumam nicio vina privind comentariile postate de dvs. sau alte terte parti.

 

 

Sectiunea 10 - Informatii personale

 

Trimiterea datelor dvs. personale catre magazin este guvernata de Politica de confidentialitate a noastra. A se citi Politica de confidentialitate.

 

 

Sectiunea 11- Greseli, inexectitati si omisiuni

 

Ocazional se pot gasi informatii pe site-ul nostru care contin greseli tipografice, inexactitati sau omisiuni cu privire la descrierea produsului, preturi, promotii, oferte, taxe privind transportul, timpul de tranzit si disponibilitatile. Ne rezervam dreptul sa corectam orice greseala, inexactitate sau omisiune si sa schimbam sau sa actualizam informatia sau sa anulam comenzile daca orice informatie din cadrul serviciului sau relativa la site este inexacta, oricand, fara o notificare prealabila (inclusiv dupa primirea comenzii dvs.).

Nu ne luam nicio obligatie sa actualizam, modificam sau clarificam informatia din Serviciu sau oricare alta referitoare la site, cu exceptia celor cerute de lege. Nicio actualizare sau improspatare de date aplicata in cadrul Serviciului sau referitoare la site nu trebuie sa fie facuta pentru a indica ca informatiile din Serviciu sau cele referitoare la site au fost modificate sau actualizate.

 

 

Sectiunea 12 - Utilizari interzise

 

In completarea altor interziceri asa cum sunt prevazute in Termenii Serviciului, este interzisa folosirea site-ului sau continutului sau: (a) pentru orice scop ilegal, (b) pentru a solicita altora sa efectueze sau sa participe la vreun act ilegal, (c) pentru incalcarea oricaror reguli, legi sau reglementari locale, internationale sau provinciale, (d) pentru incalcarea drepturilor noastre sau ale altora privind proprietatea intelectuala, (e) pentru hartuirea, abuzul, insulta, defaimarea, calomnia, discreditarea, intimidarea sau discriminarea bazata pe gen, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, origine nationala sau disabilitati, (f) pentru a trimite informatii false sau inselatoare, (g) pentru a incarca sau transmite virusi sau orice alt tip de cod rau intentionat care ar putea fi folosit in orice fel pentru a afecta functionarea Serviciului sau orice are legatura cu site-ul sau internetul, (h) pentru a aduna sau a folosi datele personale ale celorlalti, (i) pentru a spiona, scotoci, colecta informatie, a trimite spam, a face phish, pharm, a indexa, etc. (j) pentru orice scop obscen sau imoral sau (k) pentru a interfera sau eluda sistemele de securitate ale site-ului nostru sau oricarui site care are legatura cu site-ul sau internetul. Ne rezervam dreptul de a interzice utilizarea Site-ului sau orice are legatura cu site-ul in cazul incalcarii acestor prevederi.

 

 

Sectiunea 13- Exonerarea de raspunderi; limitarea raspunderilor

 

Nu garantam ca utilizarea serviciului nostru va fi neintrerupta, in timp util, sigura sau lipsita de erori.

 

Nu garantam ca rezultatele ce vor fi obtinute din folosirea serviciului vor fi exacte sau fiabile.

 

Sunteti de acord ca, din timp in timp, putem intrerupe serviciul pentru perioade nedefinite de timp sau anula oricand serviciul, fara sa va informam.

 

In mod expres sunteti de acord ca folosirea sau incapacitatea dvs. de a utiliza serviciul este pe riscul dvs. Serviciul si toate produsele si serviciile livrate prin serviciu sunt (cu exceptia celor stabilite de noi) oferite “asa cum sunt" si “atat cat sunt disponibile" pentru folosul dvs., fara reprezentari, garantii sau conditii de orice fel, specificate sau implicite, inclusiv orice garantii implicite sau conditii de prezentare, calitate a marfii, potrivire a produselor pentru scopul Dvs., durabilitate, livrare, termene de garantie, conformitate, denumire sau descriere adecvata si ne-incalcare a regulilor.

 

In niciun caz administratorii, directorii, asociatii, oficialii, angajatii, afiliatii, agentii, contractorii interni sau externi, furnizorii si cei care presteaza servicii pentru SC Apropo de Ecommerce srl nu vor fi responsabili de nicio ranire, accident mortal, pierdere, devalorizare a proprietatii, plangere sau orice dauna directa, indirecta, sau daune de orice fel inclusiv dar fara limitare la pierderi ale profitului, pierderi ale venitului, pierderea economiilor, pierderi de date, costuri de inlocuire sau de oportunitate sau alte pagube similare, fie ca sunt prevazute in contract sau nu, delicte (inclusiv neglijenta), fie cu vina sau fara de vina, decurgand din utilizarea dvs. a oricarui serviciu sau produs procurat folosind serviciul, sau pentru orice plangere corelata cu folosirea de catre dvs. a serviciului sau a oricarui produs, inclusiv, dar nu limitat, la orice greseala sau omisiune sau orice continut (sau produs) postat, transmis sau devenit disponibil prin serviciu, chiar daca s-a atentionat sau nu de posibilitatea producerii acestora. Deoarece unele state sau jurisdictii nu permit excluderea sau limitarea raspunderii pentru daune pe cale de consecinta sau accidentale, in asemenea state sau jurisdictii, raspunderea noastra va fi limitata pe cat de mult permite legea.

 

 

Sectiunea 14 - Despagubiri

 

Sunteti de acord sa despagubiti, aparati si pastrati fara raspundere SC Apropo de Ecommerce SRL si pe companiile parinte, filialele noastre, partenerii, asociatii, afiliatii, oficialii, directorii, agentii, contractorii, emitentii licentelor, furnizorii de produse, subcontractorii, furnizorii interni si angajatii, fara vina fata de orice plangere sau cerere, incluzand onorariile rezonabile ale avocatilor, facuta de orice tert datorata sau aparuta in urma incalcarii de catre dvs. a acestor termene sau a documentelor pe care le-au inclus prin referinta, sau incalcarea de catre Dvs. a vreunei legi sau a drepturilor tertilor.

 

 

Sectiunea 15- Separabilitate

 

In cazul in care orice dispozitie a acestor Termene si Conditii este considerata ilegala, nula sau imposibil de aplicat, aceasta dispozitie va fi, cu toate acestea, executorie in masura maxima permisa de aplicarea legii si portiunea imposibil de aplicat va fi considerata taiata din aceste Termene si Conditii, fara ca acest lucru sa afecteze valabilitatea si aplicabilitatea oricareia din dispozitiile ramase.

 

 

Sectiunea 16- Incetare

 

Obligatiile si raspunderile partilor asumate inainte de data incetarii vor persista pana la data incetarii acestui contract.

 

Aceste Termene si Conditii sunt valabile pana cand sunt denuntate, fie din partea dvs., fie din partea noastra. Puteti inceta aceste Termene si Conditii oricand, informandu-ne ca nu mai doriti sa folositi serviciile noastre, sau atunci cand incetati sa folositi site-ul nostru.

Daca, conform parerii noastre, nu ati reusit, sau va suspectam ca nu ati reusit sa respectati vreo conditie din aceste Termene si Conditii, si noi putem, oricand, inceta acest agreement fara notificare si veti ramane responsabili pentru toate sumele datorate pana la si incluzand si data incetarii, si/sau va putem interzice in consecinta accesul la serviciile noastre (sau la oricare parte a acestora).

 

 

Sectiunea 17- Intreaga intelegere

 

Esecul nostru de a pune in aplicare sau a exercita orice termen sau conditie din acest acord nu va constitui o renuntare la aceste drepturi sau dispozitii.

 

Aceste termene si conditii postate de noi pe site constituie singura si intreaga intelegere dintre dvs. si noi, inlaturand orice intelegere anterioara sau prezenta, orice comunicari si propuneri, fie ele orale sau scrise intre dvs. si noi (incluzand, fara limitare, orice versiune anterioara a acestor Termene si Conditii).

 

Orice ambiguitati in interpretarea acestor Termene si Conditii nu vor fi indreptate impotriva partii care le-a redactat.

 

 

Sectiunea 18- Legea care se aplica

 

Aceste Termene si Conditii si orice intelegere separata prin care oferim servicii vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile din Romania.

 

 

Sectiunea 19- Schimbarea termenelor serviciilor

 

Puteti citi oricand in aceasta pagina cea mai actuala versiune a acestor Termene si Conditii.

 

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, sa actualizam, sa schimbam sau sa inlocuim orice parte din aceste Termene si Conditii, postand actualizarile si schimbarile pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic aceste schimbari. Folosirea in continuare a acestor servicii sau accesul pe site-ul nostru constituie acceptarea acestor schimbari.

 

 

Sectiunea 20- Informatii de contact

 

Intrebarile cu privire la Termenele si Conditiile acestui agreement vor fi trimise folosind formularul de contact.